Održan promotivni skup u Bistarcu Gornjem

U nedjelju, 15. septembra, održan je promotivni skup Gradskog odbora SDP BiH Lukavac u Bistarcu Gornjem. Na skupu su prisustvovali brojni građani, koji su imali priliku da čuju izlaganja kandidata i postavljaju pitanja vezana za predstojeće izbore i budući razvoj grada.

Kandidat za gradonačelnika, Kenan Omerdić, zajedno sa kandidatima za Gradsko vijeće Lukavac, Munibom Efendićem i Almom Džuvo Memić, te Spomenkom Kulićem, predstavili su ključne tačke izbornog programa SDP-a. Fokus programa je bio na unapređenju lokalne infrastrukture, jačanju privrede i poboljšanju kvaliteta života za sve građane Lukavca.

Građani su se aktivno uključili u diskusiju, postavljajući pitanja o planovima za rješavanje svakodnevnih problema, kao i o mogućnostima za dalji razvoj Bistarca Gornjeg i okolnih naselja. Kandidati su izrazili spremnost da se posvete potrebama građana, te su naglasili važnost transparentnosti i uključivanja građana u procese odlučivanja.

Promotivni skupovi će se nastaviti i u narednim sedmicama, a SDP BiH Lukavac poziva sve zainteresovane građane da prisustvuju i upoznaju se s planovima za razvoj naše lokalne zajednice.