GO SDP Lukavac organizovao tradicionalno druženje članova i simpatizera u MZ Devetak

U subotu, 14. septembra, na prelijepom izletištu Kamen u MZ Devetak, Gradska organizacija SDP Lukavac organizovala je tradicionalno druženje svojih članova i simpatizera. Ovaj događaj je postao prepoznatljiv po prijateljskoj atmosferi, jačanju zajedništva i promicanju socijaldemokratskih vrijednosti među prisutnima.

Na druženju su se obratili istaknuti članovi SDP-a Lukavac. Kenan Omerdić, kandidat za gradonačelnika, imao je priliku da govori o važnosti jedinstva i kolektivnog rada za budućnost grada Lukavca. U svom obraćanju, Omerdić je istakao potrebu za promjenama koje će donijeti bolje uslove za život svim građanima, naglašavajući da je SDP uvijek bio stranka koja stavlja ljude u središte svojih politika.

Osim Omerdića, prisutnima su se obratili i Mirsad Imamović te Munib Efendić, kandidati za Gradsko vijeće Lukavac. Oni su u svojim govorima naglasili važnost odgovornog upravljanja gradom, transparentnosti u radu lokalne vlasti i zalaganja za ravnomjeran razvoj svih mjesnih zajednica.

Druženje je prošlo u ugodnoj i opuštenoj atmosferi. Ovakvi događaji pomažu jačanju veza među članovima i simpatizerima SDP-a, te omogućuju direktnu komunikaciju sa građanima i razmjenu ideja o budućim projektima i inicijativama.

SDP Lukavac nastavlja sa aktivnostima koje imaju za cilj unapređenje lokalne zajednice i stvaranje bolje budućnosti za sve građane.