Svečano otvorena izborna kampanja GO SDP Lukavac u Dobošnici

U prepunoj sali Doma kulture u Dobošnici, večeras je Gradski odbor SDP Lukavac, zajedno sa kandidatima za Gradsko vijeće i gradonačelnika Kenanom Omerdićem, svečano otvorio kampanju za predstojeće izbore. Okupljenima se tom prilikom obratio i predsjednik Kantonalnog odbora SDP BiH Tuzla, naglasivši važnost jedinstva i zajedničkog djelovanja u cilju unapređenja lokalne zajednice.

Kandidat za gradonačelnika, Kenan Omerdić, prisutne je upoznao sa ključnim prioritetima i ciljevima koji će doprinijeti razvoju ne samo mjesnih zajednica nego i cijelog Grada Lukavca. Njegov plan uključuje snažan fokus na infrastrukturu, ekologiju, poboljšanje javnih usluga, te jačanje lokalne ekonomije kroz podršku malim i srednjim preduzećima.

Ohrabreni velikom podrškom prisutnih građana, Gradski odbor SDP Lukavac će u narednom periodu svoj program predstaviti i drugim mjesnim zajednicama, kako bi svi građani imali priliku upoznati se s vizijom budućnosti koju nudi SDP BiH. Kampanja će se nastaviti u duhu transparentnosti i dijaloga sa svim građanima Lukavca.