Druženje kandidata za gradonačelnika i GV Lukavac na gradskoj pijaci

Danas je na gradskoj pijaci u Lukavcu, u organizaciji Gradskog odbora SDP Lukavac, održano druženje kandidata za gradonačelnika, Kenana Omerdića, i kandidata za Gradsko vijeće Lukavac. Ovaj događaj privukao je brojne građane koji su imali priliku razgovarati s kandidatima, postavljati pitanja o njihovim planovima i inicijativama za unapređenje grada, te iznijeti svoje prijedloge i mišljenja.

Tokom druženja, Kenan Omerdić je predstavio svoj plan za razvoj Lukavca, fokusirajući se na ključne teme poput ekonomskog rasta, poboljšanja poslovnih uslova i unapređenja infrastrukture. Također je naglasio važnost direktne komunikacije s građanima i potrebu da lokalna vlast bude što transparentnija i pristupačnija.

Kandidati za Gradsko vijeće Lukavac su, također, iskoristili priliku da predstave svoje ciljeve i projekte, naglašavajući važnost timskog rada za bolju budućnost Lukavca.

Ovaj događaj je prošao u pozitivnoj atmosferi, a prisutni građani su izrazili zadovoljstvo što imaju priliku bliže upoznati kandidate i njihove programe.